Het is vandaag
Dien nu uw eerste vordering in! Klik hier!

Full Service

Encasso is meer dan alleen een online-systeem. Wij staan u ook bij tijdens het gehele incassotraject. Wanneer een debiteur uw vordering betwist, zitten onze juristen klaar met een gepast antwoord.
Blijft de betaling na onze verzoeken alsnog uit? Dan vervolgen we de incassoprocedure bij de rechtbank. Encasso start dan met het uitbrengen van een dagvaarding. Veelal leidt dit ertoe dat de debiteur na ontvangst van de dagvaarding alsnog betaalt. Dat is de kracht van de incassoprocedure. Als ook het dagvaarden geen effect sorteert, brengt Encasso de zaak daadwerkelijk voor de rechter.
Tijdens de gehele incassoprocedure zitten de specialisten van Encasso zowel online als telefonisch klaar om alle vragen te beantwoorden. Het hele proces is te volgen in ons online-systeem.

Telefonisch bereikbaar

Wij staan telefonisch klaar voor zowel u als uw debiteur om vragen te beantwoorden.

BEL: 085 064 0015

Anderen bekeken ook

Opvolging door Encasso

Encasso heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise opgebouwd in het rappelproces. Deze processen verlopen op een logische en goed onderbouwde manier. Wij leveren advies op maat over de juridisch correcte inhoud en het maatschappelijk verantwoorde karakter van uw betalingscondities.

Minnelijk invorderingstraject

Wij zorgen voor beheer en opvolging van het volledige minnelijke invorderingstraject met aanwending van de meest geavanceerde communicatiemiddelen, maar gaan eveneens met uw debiteuren in dialoog over de betaling van uw vordering…

Volledige uitvoering van het gerechtelijke incassotraject

Encasso verzorgt het volledige gerechtelijke incassotraject, waarbij tijdige insolventiedetectie een bepalende factor is voor de rentabiliteit van uw debiteurenportefeuille in ons beheer…
Alle rechten voorbehouden © , Encasso B.V.
Beheer en onderhoud: LinQxx