Het is vandaag
Dien nu uw eerste vordering in! Klik hier!
  • Home
  • Gerechtelijk traject

Volledige uitvoering van het gerechtelijke incassotraject

Encasso verzorgt het volledige gerechtelijke incassotraject, waarbij tijdige insolventiedetectie een bepalende factor is voor de rentabiliteit van uw debiteurenportefeuille in ons beheer. Wij werken sedert vele jaren samen met tal van gerechtsdeurwaarders die het betaalgedrag van uw debiteuren kennen en deze kennis met ons delen om tot succesvolle gerechtelijke procedures te komen. Maximaal rendement tegen minimale kosten dus.
Blijft uw factuur ook na de minnelijke invordering onbetaald? Soms is het gerechtelijke incassotraject dan de beste procedure om toch nog betaald te krijgen. Encasso zorgt voor het volledige beheer van het dossier. Dat is niet alleen makkelijk voor u, maar heeft als bijkomend voordeel dat alles snel en accuraat verloopt. De aanpak van Encasso is gericht op resultaten, niet op eindeloze procedures.

Voordelen

  • Beperkt risico: we kijken grondig naar de haalbaarheid van een gerechtelijk incassotraject en geven u een eerlijk advies.
  • Transparantie: Encasso werkt met een open keuken. Via onze beveiligde website bent u steeds als eerste op de hoogte van de vorderingen in uw dossiers.
  • Kennis: de juridisch gedegen opgeleide medewerkers van Encasso leggen u haarfijn uit wat er met uw vordering gebeurt.
  • Snelheid: Encasso is uw single point of contact vanaf de dagvaarding tot aan de uitvoering van het vonnis. De behandelingstijd van uw vordering wordt hierdoor behoorlijk ingekort.

Telefonisch bereikbaar

Wij staan telefonisch klaar voor zowel u als uw debiteur om vragen te beantwoorden

BEL: 085 064 0015

Alle rechten voorbehouden © , Encasso B.V.
Beheer en onderhoud: LinQxx