Het is vandaag
Dien nu uw eerste vordering in! Klik hier!
  • Home
  • Incassobureau

Incassobureau

Heeft u een openstaande factuur die niet wordt betaald door uw debiteur? Dan is uw vordering bij incassobureau Encasso in de juiste handen!
Encasso gaat oplossingsgericht te werk. Met alle juridische kennis in huis innen wij uw openstaande factuur op een duidelijke maar respectvolle manier bij uw debiteur. Wordt uw factuur betwist? Dan formuleert één van onze juristen het juiste antwoord. Bij Encasso is het gehele incassotraject in een digitale vorm te gieten.
Wij volgen uw dossier 24/7 op en koppelen direct naar u terug. Het voordeel hiervan? Er ontstaat geen papierberg en iedereen beschikt altijd over de actueelste informatie. Bij vragen van u of uw debiteur staan we u echter ook graag persoonlijk te woord.

Telefonisch bereikbaar

Wij staan telefonisch klaar voor zowel u als uw debiteur om vragen te beantwoorden.

BEL: 085 064 0015

Onze missie

Encasso staat in voor de minnelijke en gerechtelijke incasso van uw openstaande vorderingen. Al onze processen kenmerken zich door maximale transparantie en respect voor het juridische kader waarbinnen wij opereren. Ons professionele en gemotiveerde team zorgt voor een oplossing op maat. Ons unieke concept zorgt ervoor dat Encasso zowel in de minnelijke alsook gerechtelijke fase van het incassotraject zeer goed scoort.

Waarom wij resultaten boeken!

Incassobureau Encasso streeft úw doelstellingen na en gebruikt daarvoor een uniek concept. Dankzij het juiste evenwicht tussen een persoonlijke aanpak en verregaande automatisering realiseren we een ‘kort-op-de-bal opvolging’. Onze efficiëntie is gebouwd op de ervaring van jaren, bijgestuurd door een goede feedback van onze klanten. U bent als klant bij Encasso geen nummer. Daardoor verlopen de communicatie en samenwerking vlotter en beter. En een betere samenwerking tussen u en uw incassopartner leidt tot betere incassopercentages. Onze transparantie in alles wat wij doen is voor u een garantie van vertrouwen.

Ons sociaal engagement

Een correcte, sociale en commerciële benadering van uw debiteuren gedurende het hele incassotraject is voor ons van cruciaal belang.

Wat maakt ons uniek?

Encasso treedt voor u op als single point of contact en voorziet u via onze online-webtool van alle noodzakelijke info over uw dossiers en incassotrajecten. Dankzij deze werkwijze kunt u over onze schouder meekijken. Hierdoor verkrijgen wij uw vertrouwen, een eerste vereiste om met u een partnerschap op de lange termijn uit te bouwen.

Is de aanpak van Encasso naar uw debiteur toe niet te hard?

Door niet tijdig te betalen, blijft de schuldenaar contractueel in gebreke. Uw schuldenaren blijven in essentie klanten waarmee u een commerciële relatie aanging. Vanuit economisch standpunt is het optimaal om deze relatie ook tijdens ‘moeilijke’ tijden in stand te houden.
Door de tussenkomst van een incassobureau als Encasso zullen uw klanten tot een oplossing willen komen. Wederzijds respect en een ongecompliceerde aanpak vormen de basis van succes. Debiteuren zullen versteld staan van de juridische argumenten waarmee hun dikwijls ongefundeerde verweer in de kiem wordt gesmoord. U bouwt een vertrouwensband op met de u toegewezen professionele medewerker uit ons ervaren team.
Het Encasso-expertteam bestaat uit een ervaren ploeg van specialisten op het vlak van recht, informatica en incasso.
Alle rechten voorbehouden © , Encasso B.V.
Beheer en onderhoud: LinQxx