Skip to main content
Het is vandaag
Dien nu uw eerste vordering in! Klik hier!

Minnelijk invorderingstraject

Wij zorgen voor beheer en opvolging van het volledige minnelijke invorderingstraject met aanwending van de meest geavanceerde communicatiemiddelen, maar gaan eveneens met uw debiteuren in dialoog over de betaling van uw vordering. Bij gefundeerd verweer door de debiteur zullen wij van hem adequaat bewijs eisen en dit aan u voorleggen. Zo kunnen we uiteindelijk tot een vergelijk met de debiteur komen.
De focus van ons concept ligt op de minnelijke invorderingsprocedure. Een consequent doorgedreven minnelijke invordering werkt tijd- en kostenbesparend, omdat gerechtelijke procedures op die manier worden vermeden. U kunt vertrouwen op onze ervaring om op basis van uw wensen een minnelijke invorderingsprocedure uit te werken die naadloos aansluit bij de interne procedure van uw debiteurenbeheer.

Procedure

Een efficiënte mix van aanmaningen per brief, telefoon en mail wordt op uw maat samengesteld. Een cascade van acties voert de druk op uw debiteur op, waarbij wij waarborgen dat uw imago nooit wordt geschaad. Bovendien voeren we steeds onderhandelingen met debiteuren om betwistingen te filteren en minnelijke regelingen te treffen. Onze procedures zijn gericht op maximale inning en probleemoplossing. Wordt een minnelijke invordering uiteindelijk toch niet succesvol afgesloten? Dan adviseert Encasso u over mogelijke vervolgstappen, zoals een gerechtelijk traject.

Telefonisch bereikbaar

Wij staan telefonisch klaar voor zowel u als uw debiteur om vragen te beantwoorden

BEL: 085 064 0015